Mautic - markkinoinnin automaatioratkaisu

Mautic on ohjelmisto markkinoinnin automaatioon.

Ota yhteys ja sovi esittely
A recent report by Software Advice, a division of Gartner, shows that 98% of businesses they spoke with are looking for a marketing automation solution.

Sosiaalinen media

Kuuntele ja seuraa kohdeyleisöäsi. Liidilistan voit rakentaa esimerkiksi sosiaalisen median mainintojen, häshtagien ja avainsanojen pohjalta.

d

Liidien hallinta

Tarkastele tunnettuja ja vielä tuntemattomiksi jääneitä liidejä. Liidien seuranta pitää sisällään sivukäynnit, sivulla vietetyn ajan ja kiinnostuksen aiheet.

Sähköpostimarkkinointi

Lähetä personoituja viestejä liidilistoillesi. Lähetyksessä ei ole rajoituksia.

Tarkastele viestin avaamisia ja linkkien (tracking links) napsautuksia. Lähetä jatkoviestejä sen mukaan, miten vastaanottaja on toiminut edellisen viestisi kanssa (onko avannut, onko napsauttanut linkkiä, onko ladannut esitteen, jne)

h

Lomakkeet

Rakenna kampanjoihisi lomakkeet tietojen keräämistä, erilaisten listojen luomista, tiedon jakamista tai vaikkapa tulevan tapahtumasi markkinointia varten.

\

Kampanjat

Kätevällä kampanjahallintatyökalulla teet uuden kampanjan ja määrittelet halutut toimenpiteet, joiden mukaan liidin on helppo edetä. Kontaktointi ja muu jatkokäsittely on automatisoitua.

Raportointi

Jokaisesta kampanjasta tallentuu dataa, jota voit hyödyntää jatkossa. Yksityiskohtainen raportointi auttaa sinua tulevissa kampanjoissa.