SuiteCRM

SuiteCRM on avoimeen lähdekoodiin pohjautuva CRM-ohjelmisto, joka kattaa kaikki asiakkuuksien hallintaan liittyvät tarpeesi ja vähän ylikin.

Tilaa esittely

Yleistä

SuiteCRM on avoimen lähdekoodin vaihtoehto ja vastaa ominaisuuksiltaan ehkä tunnetumpia tuotteita kuten Salesforce, Oracle, SAP ja Microsoft Dynamics.

1

Työnkulut (workflow)

Työnkulut tarkoittavat automaatioita, jotka tapahtuvat kun määritetyt asiat toteutuvat. (Esim. myyntijohtaja saa automaattisen sähköpostiviestin aina, kun myyjä tallentaa järjestelmään uuden tarjouksen)

Päivittäinen myyntityö

Liidien hallinta, aktiviteetit (puhelut, tapaamiset, sähköpostit), tarjousten tekeminen valmiisiin tarjouspohjiin, tilausten tekeminen, myyntien siirto laskutukseen. Kaikki asiakkaisiin liittyvä tieto keskitetysti yhdessä paikassa.

Raportointi

Myynnin ja aktiviteettien reaaliaikainen seuranta. Ei viikottaista Excel-viikkoraporttirumbaa, johon myyjät yrittävät kerätä edellisen viikon tapahtumat ja tulevan viikon suunnitelmat.

Hinnat ja ehdot

Jokainen CRM-projekti on yksilöllinen riippuen asiakkaan tarpeesta eli siitä, mille tasolle järjestelmä halutaan viedä. Alla olevat hinnat ovat ohjeellisia ja perustuvat aiemmin toteutuneisiin asiakasprojekteihimme.

Hinnat alv 0%. Kokonaishintaan sisältymättömät mahdolliset lisätyöt: 85€/h.

Perusasennus

Järjestelmän perusasennus. Vaatii yritykseltä omaa osaamista, aikaa ja intoa järjestelmän konfigurointiin.
990
  • Järjestelmän asennus asiakkaan määrittämälle palvelimelle
  • Ei ylläpitoa
Sovi tapaaminen

Räätälöity

Vaatii aina erillisen tarjouksen
Kysy
  • Kuten ’Normaali’, lisäksi mahdolliset integraatiot olemassa oleviin järjestelmiin (kuten laskutus, toiminnanohjaus, ajanvaraus, tapahtumanhallintajärjestelmä)
  • Olemassaolevien asiakastietojen käsittely CRM-yhteensopiviksi
Sovi tapaaminen